Contact

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op

Heb je vragen?

Neem dan nu contact met ons op. Dit kan makkelijk via het formulier hiernaast, bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diensten

Bedrijven kunnen partner worden van voorelektromonteurs.nl. Op deze manier kunnen ze hun bedrijf én vacatures onder de aandacht brengen bij de doelgroep van mbo-elektrotechneuten.

Voorelektromonteurs.nl is onderdeel van Renewers. Renewers helpt bedrijven om hun wervingsaanpak zelf te optimaliseren of we ondersteunen je bij het werven van deze doelgroep. Interesse? Neem dan contact op.

Het is ook mogelijk om een vacature abonnement af te sluiten. Hierdoor breng je jouw vacatures snel onder de aandacht van mbo-elektrotechneuten.

Over ons

Als jij jezelf hebt ingeschreven voor de Elektromonteurs VIP lijst dan worden je gegevens volgens de AVG normen opgeslagen. In elke mail zit een uitschrijflink, je kan jezelf dus elk moment weer uitschrijven voor onze VIP lijst. Wel zo eerlijk toch? Benieuwd naar ons privacybeleid? Klik dan hier.  Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Voorelektromonteurs werkt met een aantal partners samen. Deze partners geven we ruimte in onze 2 wekelijkse nieuwsbrief. Hier staat altijd het kopje “partner content” boven. Daarnaast draaien we ook social campagnes voor bedrijven om Elektromonteurs te werven voor openstaande vacatures. We werken echter alleen samen met een select groepje bedrijven waarvan wij geloven dat het goede werkgevers zijn.

De arbeidsmarkt wordt overspoeld door positieve berichten van bedrijven. Alle bedrijven vertellen waarom het zo fantastisch is om bij ze te werken. Hierdoor krijgen werknemers vaak niet het echte verhaal te zien waardoor de kans bestaat dat ze een verkeerde beslissing maken en gaan werken bij een bedrijf dat eigenlijk niet zo goed bij ze past. Dit willen wij voorkomen door transparante content te maken die onafhankelijk is.

Voorelektromonteurs.nl maakt onderdeel uit van Renewers. Renewers heeft verschillende labels zoals voorelektromonteurs.nl, deze labels zijn gericht op het maken van eerlijke en transparante content voor een specifieke doelgroep.

Jouw gegevens of data wordt uiteraard niet verkocht aan derde partijen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan via de mail of telefoon contact met ons op.