Voor werkgevers

Herken je één van de volgende uitdagingen?

× Je krijgt te weining kwalitatieve sollicitaties binnen op jouw mbo-elektrotechniek vacatures
× Je hebt te weinig naamsbekendheid binnen de groep van mbo-elektrotechneuten
× Het inschakelen van recruitment bureaus is te duur

Wanneer je doorhebt dat je problemen ervaart met het werven van mbo-elektrotechneuten, dan wil je maar één ding: Naamsbekendheid, een voorkeurspositie opbouwen en kwalitatieve sollicitaties. Maar hoe?  👇

Uitvoerder alliander
renewers magneet

Wij kunnen je helpen!

Voorelektromonteurs.nl is met meer dan 3000 leden het grootste online platform voor mbo-elektrotechneuten zoals elektromonteurs, uitvoerder en werkvoorbereiders. We helpen bedrijven om te werken aan hun employer brand, bekendheid creëren waardoor je ook meer sollicitaties binnen krijgt. Onze diensten:

  • Employer branding
  • Recruitment Marketing
  • Werving & Selectie

Hoe wij je kunnen helpen

Partner worden

Ideaal voor bedrijven die via Employer Branding willen werken aan een goede naamsbekendheid. Als partner ben je constant zichtbaar bij deze mbo-elektrotechniek doelgroep. Wat krijg je als partner?

  • Op basis van data matchen we de kandidaten aan de juiste bedrijven. Altijd met de insteek om de elektrotechneut verder te helpen.
  • Blogs & artikelen in de Elektromonteurs VIP lijst (+3000 leden)
  • Advertenties op het platform (+4000 bezoekers per maand)
  • Onbeperkte vacaturesplaatsingen op de website en in de VIP mailings
  • Jouw bedrijf wordt meegenomen in verschillende testen, zoals de vacature keuzehulp
  • Getarget promoten van de blogs & artikelen via Social Media

Maximaal 10 bedrijven krijgen de kans om partner van voorelektromonteurs.nl te worden. Per elektrotechnische branche zoeken we twee bedrijven die partner willen worden. We willen namelijk exclusiviteit bieden én onze leden beschermen tegen teveel commerciële berichten.

Leadgeneratie

Wil je de werving uitbesteden? Dat kan! We bereiken snel en effectie de actief werkzoekende door slimme social media campagnes en zetten leadgeneratie en marketing automation in om latent werkzoekende te werven. Natuurlijk maken we ook gebruik van de database van voorelektromonteurs. Dit maakt ons dé specialist in het werven van mbo-elektrotechneuten. Bekijk hieronder bij prijzen het leadgeneratiepakket.

Voorelektromonteurs.nl maakt onderdeel uit van Renewers. Renewers is een strategisch Recruitment Marketingbureau dat gespecialiseerd is in technische profielen. Wij bieden advies op het gebied van recruitment marketing en/of nemen de volledige werving van technici uit handen.

Onze prijzen

Transparantie is één van onze kernwaarden. We communiceren daarom ook open en eerlijk over de kosten die jij gaat maken. Heb je vragen over de prijzen of over een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Het partnerpakket van Voorelektromonteurs.nl
is het fundament in je wervingsstrategie. Je zorgt voor constante zichtbaarheid binnen de doelgroep van mbo-elektrotechneuten.

Partnerpakket Fundament

€1400
per maand

Kenmerken

check4 artikelen/blogs per jaar
checkGetarget promoten van de blogs op Social Media
checkInteractieve content + advertenties
checkAdvertenties op de website én in de VIP lijst
checkOnbeperkte vacatures op de website

Ondersteuning nodig bij de werving? Via innovatieve campagnes zorgen we direct voor sollicitaties

Leadgeneratie pakket

€3000
per maand of 20% wervingsfee

Kenmerken

checkSocial media campagne vanuit de naam van de klant
checkAdvertenties op de voorelektromonteurs.nl
checkVacatures boosten op de website én via de VIP-lijst
checkOptioneel: Google Ads campagne
checkContent creatie (advertentie en interactieve content)
checkTelefonische screening op harde eisen
checkBeheren en optimaliseren van de social campagnes

Jouw vacatures op het niche platform voor mbo-elektrotechneuten.

Plaats jouw vacatures!

€150
/per maand

Kenmerken

checkOnbeperkte plaatsingen
checkXML integratie mogelijk
checkLosse plaatsingen zijn ook mogelijk

Kom in contact voor een samewerking

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, er zitten geen opstartkosten verbonden aan een partner of vacature pakket. Als je de werving wilt uitbesteden dan is de kans wel aanwezig dat er opstart kosten bij komen kijken.

Het partnerpakket heeft een contractduur van één jaar. De leadgeneratiepakketten hebben een contractduur van minimaal drie maanden.

Jazeker, bij ons staat een fijne en goede samenwerking centraal. Als je een samenwerking of contract wilt wijzigen dan is dat mogelijk. We werken met een opzegtermijn van 2 maanden.

Wij willen Elektromonteurs helpen aan een baan die écht bij ze past. Daar zetten we marketing automation voor in. Doordat veel leden verschillende testen maken op ons platform begrijpen we de voorkeuren en wensen per individu. Op basis van online gedrag kunnen we jouw bedrijf of vacatures onder de aandacht brengen.

Voorbeeld: een elektromonteur vult de vacature keuzehulp in, hierdoor weten we wat zijn voorkeuren en wensen zijn. Als deze persoon verschillende artikelen en vacatures gaat bekijken kunnen we bepalen of dit gedrag past bij iemand die open staat voor een nieuwe uitdaging. Als zijn gedrag matcht dan tonen we jouw bedrijf en vacatures. Hiermee helpen we de elektromonteur om een bedrijf te vinden dat past bij zijn voorkeuren en wensen.

Bedrijven kunnen partner worden van voorelektromonteurs.nl. De ideale manier om te werken aan je employer brand! Via onze partnerpaketten bouw je naamsbekendheid en een voorkeurspositie op binnen deze schaarste doelgroep.

Denk jij na over het uitbesteden van jouw vacature? Voorelektromonteurs.nl kan hierbij helpen. We maken onderdeel uit van Renewers. Renewers is gespecialiseerd in het werven van mbo-elektrotechneuten. Neem contact met ons op om een samenwerking te bespreken.

Het is ook mogelijk om alleen vacatures te plaatsen. Doordat we maandelijks veel bezoekers krijgen worden jouw vacatures goed bekeken.