Over Ons

Het grootste online platform voor mbo-elektrotechneuten
kabel dikte 2 removebg preview

Hallo! Ik ben Leroy

Bij voorelektromonteurs.nl draait alles om de elektrotechneut. Ik vind dat deze vakmensen soms wat ondergewaardeerd worden. Hoewel bijna elk bedrijf in Nederland naar ze op zoek is, verdienen elektrotechneuten bijvoorbeeld nog steeds minder dan mensen met hbo-functies.

Bij ons platform hebben we duidelijke doelen voor ogen:

  1. We voeren onafhankelijke salarisonderzoeken uit om de arbeidsvoorwaarden voor mbo-elektrotechneuten te verbeteren.
  2. We helpen deze vakmensen bij het vinden van banen die écht bij hen passen.
  3. We maken transparante en eerlijke artikelen over elektrotechnische ontwikkelingen, de arbeidsmarkt en andere relevante onderwerpen.

Wil je continu op de hoogte blijven? Onze VIP-mailinglijst is dé manier om dat te doen. Een keer per maand sturen we je een mail met de laatste updates. Zou je je ook willen aanmelden? Zo blijf je altijd op de hoogte!

0
Elektromonteurs zijn lid!
0
Bezoekers per maand
0
Ingevulde testen per maand
0
Sollicitaties per maand

Wij helpen Elektromonteurs verder in hun loopbaan

Het échte plaatje van de arbeidsmarkt laten zien. Dat is ons doel! Bedrijven vertellen je allemaal hoe mooi en fantastisch het is om bij ze te werken. Op voorelektromonteurs.nl lees je echte en onafhankelijke verhalen die jou verder helpen in je loopbaan.

Bekijk ook onze referenties

Lees hier hoe collega Elektromonteurs over voorelektromonteurs.nl denken.

Hoe ziet ons verdienmodel eruit?

Om blogs te schrijven en onderzoek te doen, is het natuurlijk ook nodig om geld te verdienen. Hoe doen we dat? Daar willen we graag open over zijn.

Met meer dan 3000 leden zijn wij een van de grootste online platformen voor mbo-elektrotechnici. Maximaal 10 bedrijven krijgen de kans om partner van voorelektromonteurs.nl te worden. We streven naar exclusiviteit en willen onze leden beschermen tegen te veel commerciële berichten

rectangle 1512
Blog

Interessante content voor Elektromonteurs

Wij maken eerlijke en transparante artikelen en verhalen om jou verder te helpen in je loopbaan.