Een dag uit het leven van een Uitvoerder bij Alliander

Dag uit het leven van een Uitvoerder bij Alliander

Delen op:

Hoe ziet een werkdag er uit als Uitvoerder bij Alliander? Tijdens het gesprek met Uitvoerders Peter, Martijn en Frank van Alliander hebben we in het onderstaand overzicht een beeld geschetst van een gemiddelde dag.

Als Peter, Martijn en Frank het ergens over eens zijn dan is het wel dat geen één dag hetzelfde is. Veel verschillende werkzaamheden, werken op diverse locaties én steeds weer andere samenwerkingspartners zorgen voor veel diversiteit en afwisseling in de functie. 

Een gemiddelde dag als Uitvoerder bij Alliander

8:00 - 8:30 uur: Rise and shine! We beginnen de dag met een kop koffie en je begroet jouw team van monteurs. Je kletst even bij en checkt snel je e-mails en de planning.

8:30 - 9:00 uur: Teamoverleg! We verzamelen ons en bespreken de plannen en prioriteiten voor vandaag. Wie gaat wat doen? We maken er een gezellige brainstormsessie van.

9:00 - 10:00 uur: Off we go! Je bezoekt een projectlocatie (soms midden in de stad en soms in een weiland) om te kijken hoe het gaat en of je nog ergens bij kunt springen. Natuurlijk even bijpraten met de monteurs en zorgen dat alles veilig verloopt.

10:00 - 11:30 uur: Communicatietijd! Je belt met de engineers van Alliander om technische puzzels op te lossen en schakelt met leveranciers voor het leveren van materialen. Multitasken hoort erbij.

11:30 - 12:00 uur: Papierwerk. Tijd om wat administratieve taken af te tikken. Rapporten maken over de voortgang en de urenregistratie bijwerken. No worries, je houdt het overzicht!

12:00 - 13:00 uur: Lunchpauze! Even relaxen en gezellig lunchen met je collega's. We lachen wat af en laden ons op voor de middag.

13:00 - 14:30 uur: Tijd om jouw team aan te sturen, instructies te geven en eventuele uitdagingen te tackelen. We werken efficiënt en zorgen dat we veilig en snel vooruitkomen.

14:30 - 15:30 uur: Je schuift aan bij een project vergadering met de projectleider, engineers en werkvoorbereiders. Samen bespreken jullie de voortgang en planning van een onderhoudsproject aan verschillende transformatorhuisjes. 

15:30 - 16:30 uur: Je loopt nog even langs de projectlocatie om te controleren of alles aan onze hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden voldoet. We werken namelijk veilig óf we werken niet!

16:30 - 17:00 uur: Einde dag. Tijd om de dag af te ronden. Je maakt een samenvatting van de werkzaamheden, noteert eventuele uitdagingen en maakt je klaar voor een nieuwe dag vol afwisseling!

Onthoud dat de werkelijke dagelijkse activiteiten en tijdsindeling kunnen variëren afhankelijk van de specifieke projecten en taken als Uitvoerder bij Alliander.

Interesse om Uitvoerder bij Alliander te worden?

Klik dan op de onderstaande knop en vul jouw 06-nummer in.

Delen op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

VIP lijst

Benieuwd naar onze andere artikelen?

Schrijf je dan direct in voor onze VIP lijst, en je ontvangt onze artikelen al eerste.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang één keer per twee weken een mail met interessante content. Al meer dan 2000 Elektromonteurs zijn lid!

rectangle 1512

Meer kennis opdoen?

Wellicht dat deze blogs wat beter bij je aansluiten