Voorelektromonteurs.nl: Een openhartig gesprek met oprichter Leroy Meurs 

leroy website

Delen op:

Welkom bij een exclusief kijkje achter de schermen van voorelektromonteurs.nl, een platform opgericht door Leroy Meurs. Het platform is, zoals de naam doet vermoeden, opgericht voor elektromonteurs, met een focus op transparantie, eerlijkheid en de zoektocht naar betere arbeidsomstandigheden voor deze vakmensen. 

De Geboorte van Voorelektromonteurs.nl 

“Ik ben gestart met voorelektromonteurs.nl omdat ik van mening ben dat elektromonteurs, maar ook andere praktische mbo-beroepen, worden ondergewaardeerd” Begint Leroy. “Ze krijgen minder betaald en minder erkenning”. “Iedereen wordt gestimuleerd om door te studeren terwijl Nederland schreeuwt om mbo’ers”.  

“Ik wilde een platform oprichten wat opkomt voor Elektromonteurs. We hebben in 2023 een salarisonderzoek uitgevoerd om inzicht te geven in de gemiddelde salarissen. Dit heeft er bij verschillende bedrijven voor gezorgd dat de salarissen werden verhoogd”, licht Leroy toe. 

Drie Doelen in Zicht 

Bij voorelektromonteurs.nl draait het om drie belangrijke pijlers: 

  1. Arbeidsvoorwaarden verbeteren: “We voeren onderzoek uit om transparantie te bieden in salarissen. Hierdoor zijn bedrijven eerder geneigd om hun arbeidsvoorwaarden aan te passen,” vertelt Leroy. Zie b.v. het artikel over ons salarisonderzoek: https://voorelektromonteurs.nl/echte-salaris-elektromonteur/  
  1. Helpen bij het vinden van de juiste baan: “Onze vacature keuzehulp helpt elektromonteurs om een baan te vinden die écht bij hen past,” benadrukt hij. Link naar de vacature keuzehulp: https://voorelektromonteurs.nl/vacature-keuzehulp/  
  1. Informatieve content: “We willen Elektromonteurs boeien met interessante blogs, video’s en quizzen. Hierbij draait het om inhoudelijke elektrotechnische ontwikkelingen en arbeidsmarkt gerelateerde informatie,” legt Leroy uit. “Transparantie en openheid staan hierbij centraal.” 

De Kracht van Transparantie 

“Zonder oprechtheid heeft het geen zin,” zegt Leroy. “We willen geen verborgen agenda hebben. Natuurlijk moet het platform geld verdienen, maar we streven naar een win-winsituatie. We zijn open over ons verdienmodel en willen iets teruggeven aan elektromonteurs.” 

Het Verdienmodel Achter Voorelektromonteurs.nl 

“We willen de elektrotechnische branche goedkoper maken door recruitmentbureaus te omzeilen,” licht Leroy toe. “We bieden vacatures in vaste dienst aan op ons platform, waardoor elektromonteurs een breed overzicht hebben van alle vacatures in hun regio. Voor bedrijven wordt het goedkoper; bij ons betalen ze slechts €200 per sollicitatie, in plaats van de tienduizenden euro’s die ze aan recruitmentbureaus kwijt zijn.” 

Groei en Impact 

“In korte tijd hebben we meer dan 2000 leden op de Elektromonteurs VIP-Lijst en in totaal al meer dan 3000 op onze nieuwsbrieven,” vertelt Leroy trots. “Vooral in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland weten elektromonteurs ons te vinden. Bijna 1/3 van alle elektromonteurs in Noord-Brabant is al lid!” 

Successen en Vertrouwen 

“We krijgen veel vragen over salarisonderhandelingen en carrièreadvies,” zegt Leroy. Ik werd een paar weken geleden gebeld door een elektromonteur met adviesvragen over zijn functioneringsgesprek. Hij wilde weten of dat hij, kijkende naar zijn opleiding en ervaring, genoeg salaris verdiende. “Dat vertrouwen winnen we door oprechte content te bieden, dat is fantastisch om te ervaren.” 

Luisteren naar Feedback 

“We hechten veel waarde aan feedback van elektromonteurs,” benadrukt Leroy. “Het platform is voor hen, dus we passen ons aan op basis van hun input. We hebben bijvoorbeeld de vacaturebank aangepast en onze blogs gebaseerd op de vragen die we krijgen.” Heb je zelf vragen of interessante onderwerpen? Contact Leroy dan via leroy@voorelektromonteurs.nl of 0621542215. Laat vooral weten wat je denkt! 

De Toekomst Vooruit 

“In 2024 wil ik graag een adviesraad met elektromonteurs oprichten,” deelt Leroy zijn toekomstplannen. “Door in gesprek te blijven met de doelgroep, kunnen we het platform constant verbeteren. Maar dat kan alleen met input van elektromonteurs. Dus meld je onder aan deze pagina aan voor onze Elektromonteurs VIP-Lijst en laat van je horen!” 

Voorelektromonteurs.nl is een platform met een missie: elektromonteurs erkennen, ondersteunen en verder helpen in hun carrière. Voorelektromonteurs.nl is meer dan alleen een platform; het is een plek waar eerlijkheid, transparantie en steun voor deze vakmensen centraal staan. Dus elektromonteurs, jullie zijn meer dan welkom bij dit platform dat jullie belangen behartigt en deuren opent naar een betere toekomst in de elektrotechnische wereld. 

Delen op:

VIP lijst

Benieuwd naar onze andere artikelen?

Schrijf je dan direct in voor onze VIP lijst, en je ontvangt onze artikelen al eerste.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang één keer per twee weken een mail met interessante content. Al meer dan 2000 Elektromonteurs zijn lid!

rectangle 1512

Meer kennis opdoen?

Wellicht dat deze blogs wat beter bij je aansluiten